Zeevissen vanuit Courtmacsherry

98.00

Zeevissen vanuit Courtmacsherry, beschikbaar vanaf € 92.00

Artikelnummer: a8a75ca77bae Categorie:

Beschrijving

Ontdek de zeehengelsport in het pittoreske Courtmacsherry

Ben je op zoek naar een unieke vakantie-ervaring in Ierland? Dan is het Courtmacsherry Sea Angling Centre de perfecte bestemming voor jou. Dit centrum is een van de best gekwalificeerde zeehengelsport-centra van Ierland en is gelegen in het schilderachtige dorpje Courtmacsherry, slechts 46 km van Cork Airport.

De locatie

Courtmacsherry ligt aan de kust van West Cork, tussen de Old Head bij Kinsale en het schiereiland Seven Heads. Het is een idyllische locatie voor zowel de ervaren als beginnende zeevisser.

De ervaring

Mark Gannon, de schipper van het centrum, heeft jarenlange ervaring en zorgt ervoor dat elke vistrip voorzien is van de benodigde expertise. Of je nu kiest voor diepzeevissen met schipper, kustvisserij of wrakvissen, je kunt rekenen op goede resultaten.

De boten

Het centrum beschikt over een speciaal gebouwde visboot en kleinere ‘self-drive’ visboten. Deze bieden de zeevisser ultieme veiligheid en comfort.

De mogelijkheden

– Dagelijkse vertrekken van 1 april tot 31 oktober
– Duur van de vistrip: ongeveer 7-8 uur
– Prijs: € 92 per persoon als opstapper

Je kunt ook een schip privé afhuren (inclusief schipper) voor € 720 per dag. Er kunnen maximaal 12 personen mee, maar voor maximaal comfort raden we aan om met niet meer dan 10 personen te gaan.

Een andere optie is het huren van een ‘self drive’ visboot, geschikt voor maximaal 4 personen. De kosten hiervoor zijn € 144 per dag, inclusief brandstof.

Ontdek de schoonheid van de Ierse kust en de spanning van de zeehengelsport in het Courtmacsherry Sea Angling Centre. Boek vandaag nog je trip!

Extra informatie

Verzorging plus

Verzorging

Accommodatie

Vervoer