Walvissen & dolfijnen spotten vanuit Baltimore

43.00

Walvissen & dolfijnen spotten vanuit Baltimore, beschikbaar vanaf € 40.00

Artikelnummer: 492284ace119 Categorie:

Beschrijving

Ontdek de wonderen van de Ierse zee met de Sea Safari

Ben je op vakantie in Ierland en op zoek naar een unieke ervaring? Stap dan aan boord van de Sea Safari en ga op avontuur in de wateren van West Cork. Tijdens deze boottocht krijg je de kans om walvissen, dolfijnen en zeehonden te spotten, met de adembenemende kustlijn van Ierland als achtergrond.

De magie van de Atlantische Oceaan

De Atlantische Oceaan is een belangrijke route voor verschillende soorten walvissen die van het noorden naar het zuiden reizen en vice versa. De Ierse wateren zijn een favoriete plek voor deze majestueuze dieren vanwege de overvloed aan voedsel. Tijdens de Sea Safari heb je een grote kans om onder andere vinvissen, minke walvissen, bultruggen, bruinvissen en zelfs orka’s te zien.

Ontmoet de bewoners van de Ierse zee

Naast walvissen zijn er nog veel meer zeedieren te bewonderen voor de kust van Baltimore. Zo kun je onder andere:

– Dolfijnen
– Walvishaaien
– Verschillende soorten zeevogels
– Zeehonden

tegenkomen tijdens de Sea Safari.

Wanneer en waar?

De Sealife Safari vindt plaats van maart tot en met midden december. De beste periode om walvissen te spotten is van midden april tot begin juni, en van september tot begin december. De boot vertrekt dagelijks om 10:30 uur en om 14:00 uur vanuit de haven van Baltimore in County Cork. Zorg ervoor dat je minstens een kwartier van tevoren aanwezig bent.

Prijs en duur

De prijs voor deze onvergetelijke ervaring is € 43 per persoon. De tocht duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur.

Weersomstandigheden

Het vertrek van de Sea Safari is altijd onder voorbehoud van de weersomstandigheden. Mocht de boottocht vanwege het weer niet doorgaan, dan wordt de reissom volledig gerestitueerd.

Dus, ben je klaar voor een onvergetelijk avontuur in de Ierse wateren? Boek dan nu je plek op de Sea Safari en ervaar de wonderen van de Atlantische Oceaan!

Extra informatie

Verzorging plus

Verzorging

Accommodatie

Vervoer