Danny Mann Pub Irish Night Killarney

55.00

Danny Mann Pub Irish Night Killarney, beschikbaar vanaf € 55.00

Artikelnummer: cc8d3badea34 Categorie:

Beschrijving

Beleef een onvergetelijke avond in de Danny Mann Singing Pub & Restaurant

Ben je op vakantie in het prachtige Killarney, Ierland? Dan mag een bezoek aan de Danny Mann Singing Pub & Restaurant absoluut niet ontbreken. Deze populaire pub is al 70 jaar een begrip in de stad en staat bekend om zijn traditionele Ierse muziek, sfeervolle inrichting en uitstekende diners.

Traditionele Ierse sfeer

Bij binnenkomst in de Danny Mann Singing Pub & Restaurant word je direct ondergedompeld in de traditionele Ierse sfeer. De pub is sfeervol ingericht met een open haard, hardstenen vloer en houten spanten. Elke dag wordt er traditionele Ierse muziek gespeeld, en op geselecteerde dagen kun je genieten van een demonstratie van Irish Dancing.

Uitstekende diners

De Danny Mann Singing Pub & Restaurant is niet alleen bekend om zijn muziek en sfeer, maar ook om zijn uitstekende diners. Met deze diners heeft de pub de prestigieuze James Joyce Pub Award en de Dining Pub Of The Year Award gewonnen. Je kunt genieten van een 3-gangen diner met keuze uit verschillende traditionele Ierse gerechten.

Praktische informatie

– Aanvang: dagelijks, diner start om 19.30 uur, muziek van 21.00-23.00 uur. In de wintermaanden alleen ’s weekends.
– Prijs: € 55 per persoon, inclusief 3-gangen diner (keuzemenu) en 1 glas bier, wijn of frisdrank.

Ontdek Killarney

De Danny Mann Singing Pub & Restaurant is gelegen in het hart van Killarney, een stad die bekend staat om zijn prachtige natuur en historische bezienswaardigheden. Maak overdag een wandeling door het Killarney National Park, bezoek de indrukwekkende Ross Castle of maak een boottocht op de meren van Killarney. En sluit je dag af met een onvergetelijke avond in de Danny Mann Singing Pub & Restaurant.

Extra informatie

Verzorging

Accommodatie