Dublin Whiskey Tours

48.00

Dublin Whiskey Tours, beschikbaar vanaf € 48.00

Artikelnummer: fca1b8ce685b Categorie:

Beschrijving

Ontdek de Ierse Whiskey Cultuur in Dublin

Bent u van plan om naar Dublin te reizen? Maak uw reis dan compleet met een unieke whiskey wandeling. Tijdens deze tour bezoekt u verschillende Ierse pubs en proeft u 5 excellente Ierse whiskey’s. Een deskundige gids neemt u mee op een smaakvolle reis door de beste whiskeypubs van Dublin.

Wat kunt u verwachten?

De tour begint in de Dingle Whiskey Bar, een pub met een eigen distilleerderij. Hier krijgt u uitleg over de historie en bereidingsprocessen van de verschillende soorten whiskeys. U proeft hier 3 verschillende soorten. Vervolgens gaat de tour verder naar de Bowe’s Lounge, een verborgen parel in Dublin. Hier proeft u de Teeling Single Grain. De laatste stop is de Palace Bar, een pub uit 1823 gelegen in de gezellige uitgaanswijk Temple Bar. Hier proeft u een 12 jaar oude whiskey.

Premium en Deluxe Tour

Voor de echte fijnproevers bieden we ook een Premium en Deluxe Tour aan. Tijdens de Premium Tour proeft u de whiskey’s in 2 pubs en geniet u van 3 verschillende kazen met crackers en fruit van Sheridan’s Cheesemongers en handgemaakte Ierse chocolade. De Deluxe Tour is hetzelfde als de Premium, maar dan met langer gerijpte, dus duurdere, whiskeysoorten.

Prijzen en vertrektijden

– Tasting Tour: € 48 p.p. (woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag)
– Premium Tour: € 60 p.p. (woensdag en vrijdag)
– Deluxe Tour: € 84 p.p. (donderdag en zaterdag)

De tours duren ongeveer 1,5 uur en vertrekken vanaf The Dingle Whiskey Bar, 44 Nassau Street, Dublin.

Belangrijke informatie

– Deelnemers dienen minimaal 18 jaar oud te zijn.
– Annuleringvoorwaarden: tot 30 dagen voor aanvang geen kosten / annuleringskosten tussen 29-8 dagen 75% / binnen 7 dagen 100%.

Ontdek de rijke whiskey cultuur van Dublin en geniet van een onvergetelijke ervaring. Boek nu uw tour!