Fietshuur vanuit Westport

31.00

Fietshuur vanuit Westport, beschikbaar vanaf € 31.00

Artikelnummer: bfa4fec5e75e Categorie:

Beschrijving

Ontdek de Great Western Greenway in Ierland

Ben je op zoek naar een unieke fiets- of wandelervaring in Ierland? Dan is de Great Western Greenway een absolute aanrader. Dit 42 kilometer lange pad is het langste fiets- en wandelpad van Ierland waar je geen ander verkeer tegenkomt.

De route

De route van de Great Western Greenway volgt grotendeels het traject van de historische spoorlijn die liep van Westport naar Achill Island. Deze spoorlijn werd in 1937 gesloten, maar de route is nog steeds te volgen. Je fietst of wandelt door een prachtig heuvellandschap met onderweg adembenemende uitzichten over de Clew Bay.

Achill Island

Achill Island is via een brug verbonden met het vasteland en is een ware parel. Het eiland staat bekend om zijn schitterende zandstranden en rustige weggetjes. Een perfecte plek om even tot rust te komen tijdens je tocht.

Praktische informatie

De afstanden van de route zijn als volgt:

– Westport – Newport: 11 km
– Westport – Mulrany: 29 km
– Westport – Achill Island: 42 km

De kosten voor deze unieke ervaring bedragen € 31 per dag. Hierbij is het volgende inbegrepen:

– Huur van een goede Giant Hybrid fiets
– Veiligheidsmateriaal
– Helm
– Kaart

Voor een toeslag van € 31 per persoon is het ook mogelijk om een elektrische fiets te huren.

Vertrek

Je kunt dagelijks vertrekken voor deze prachtige tocht. Het is ook mogelijk om ’s ochtends om 10.30 uur de Bus Eireann bus te nemen van Westport naar Achill Sound. Hier kun je de fiets ophalen en terugfietsen naar Westport. Het busticket is niet inbegrepen en dient ter plaatse betaald te worden.

Ontdek de schoonheid van Ierland op een unieke manier met de Great Western Greenway. Een ervaring die je niet snel zult vergeten!