Taylors Three Rock Irish Night

67.00

Taylors Three Rock Irish Night, beschikbaar vanaf € 67.00

Artikelnummer: 854c06b377f1 Categorie:

Beschrijving

Beleef een onvergetelijke avond in Ierland

Een reis naar Ierland is pas echt compleet met een bezoek aan een authentieke Ierse pub. Geniet van traditionele muziek, entertainment en de onmiskenbare Ierse gastvrijheid.

Wat kunt u verwachten?

Uw avond begint met een heerlijk 3-gangen diner, gevolgd door een traditionele Irish Coffee. Na het diner wordt u getrakteerd op een spectaculaire show vol opzwepende Ierse muziek en traditionele Ierse dansers.

– Seizoen: Het hele jaar door, dagelijks om 18.30 uur
– Show: Begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur
– Prijs: € 67 per persoon, inclusief 3-gangen diner en Irish Coffee (wijn en andere drankjes niet inbegrepen)

Locatie

Deze onvergetelijke avond vindt plaats in Taylors Three Rock, gelegen aan de 16 Grange Road in Rathfarnham, Dublin. Deze locatie ligt op ongeveer 25 minuten rijden vanuit het stadscentrum. Voor € 19 per persoon kan een retour taxitransfer worden geregeld.

Ontdek de omgeving

Rathfarnham, gelegen in het zuiden van Dublin, is een charmante en historische plek. Het staat bekend om zijn prachtige kasteel, Rathfarnham Castle, dat dateert uit de 16e eeuw. Daarnaast kunt u genieten van de prachtige natuur in de omgeving, zoals de nabijgelegen Dublin Mountains en het Marlay Park.

Maak uw bezoek aan Ierland compleet met deze unieke ervaring. Geniet van de Ierse cultuur, muziek en gastvrijheid in een authentieke setting. Boek nu uw avond in Taylors Three Rock!