Pat Liddys Walking Tours Of Dublin

25.00

Pat Liddys Walking Tours Of Dublin, beschikbaar vanaf € 25.00

Artikelnummer: ae4b1061a3b0 Categorie:

Beschrijving

Ontdek het hart van Dublin met een stadswandeling

Ben je van plan om Dublin, de levendige hoofdstad van Ierland, te bezoeken? Mis dan zeker niet de kans om de stad op een unieke manier te ontdekken met een stadswandeling. Deze wandeling neemt je mee langs alle belangrijke bezienswaardigheden in het centrum van Dublin.

Wat kun je verwachten?

De wandeling begint in Dame Street, een van de oudste straten van Dublin. Van daaruit ga je verder naar het Viking & Medieval Quarter, waar je een bezoek brengt aan Dublin Castle en Christchurch Cathedral. Vervolgens wandel je door naar de gezellige wijk Temple Bar, bekend om zijn bruisende nachtleven en traditionele Ierse pubs.

Na het oversteken van de Liffey rivier, kom je aan bij de brede O`Connell Street. Hier vind je The Spire en het historische General Post Office (GPO), het hoofdkwartier van de Ierse rebellen tijdens de onafhankelijkheidsstrijd in 1916.

De tour eindigt bij Trinity College, een van de oudste en meest prestigieuze universiteiten van Ierland. Hier kun je de prachtige oude bibliotheek en het beroemde Book of Kells bewonderen.

Waarom kiezen voor Pat Liddy Tours?

Pat Liddy Tours werkt uitsluitend met goed getrainde, gediplomeerde gidsen. Zij zullen je tijdens de wandeling voorzien van interessante feiten en verhalen over de stad. De maximale groepsgrootte is 16 personen, wat zorgt voor een persoonlijke en intieme ervaring.

Prijzen en vertrektijden

– Prijs: € 25 per persoon.
– Kinderen t/m 11 jaar gratis.
– Kinderen 12 t/m 16 jaar betalen € 15.

Vertrek:
– Van 1/4-31/10 dagelijks om 10.15 uur en van 1/5-30/9 ook om 14.15 uur (niet op zondag).
– Van 1/11-31/3 alleen om 10.15 uur op ma/wo/vr/za.

Vertrekpunt: The Tree Of Gold, Central Plaza, Dame Street, Dublin.

Duur: 2,5 uur.

Boek nu je stadswandeling en ontdek het prachtige Dublin op een unieke manier!

Extra informatie

Verzorging plus

Verzorging

Accommodatie

Vervoer