Rotterdam-Hull en Holyhead-Dublin

268.00

Rotterdam-Hull en Holyhead-Dublin, beschikbaar vanaf € 268.00

Artikelnummer: 860578a129f0 Categorie:

Beschrijving

Begin je vakantie met een comfortabele overtocht naar Ierland

Ben je van plan om naar Ierland te reizen en wil je de vele kilometers autorijden vermijden? Kies dan voor de nachtboot van Rotterdam naar Hull en steek vervolgens over naar Ierland via Holyhead – Dublin met Irish Ferries.

De reis

Je vakantie begint al zodra je aan boord stapt van de luxueuze P&O cruiseferry-schepen, de “Pride Of Rotterdam” en de “Pride Of Hull”. Na een uitgeruste aankomst in Hull, bedraagt de reisafstand door Engeland naar Holyhead slechts 352 km.

Aan boord

Aan boord van de schepen heb je de keuze uit verschillende restaurants. Of je nu kiest voor het dinerbuffet in The Kitchen, of voor het eersteklas menu in The Brasserie, je kunt hoe dan ook zeker zijn van een uitstekende maaltijd. Na het diner kun je:

– Genieten van een drankje aan de bar
– Ontspannen met een glaasje in de wijnbar
– De adembenemende uitzichten bewonderen vanuit de Sky Lounge
– De nieuwste films bekijken in een van de twee bioscopen
– Een live cabaretvoorstelling bijwonen in de Sunset Show Lounge
– Een gokje wagen in het casino
– Koopjes scoren in de winkels aan boord, met kortingen tot wel 50% op de Engelse winkelprijzen

Voor de kinderen zijn er ook vele faciliteiten, zoals een ballenbak.

Vertrektijden

De boot vertrekt dagelijks vanuit Rotterdam om 20.30 en komt de volgende dag om 07.30 aan in Hull. De terugreis vanuit Hull vertrekt om 19.30 en komt de volgende dag om 09.45 aan in Rotterdam.

Overtochttarieven

Onze extra lage overtochttarieven zijn alleen geldig in combinatie met accommodatie uit ons aanbod. Voor losse overtochten gelden andere, hogere tarieven. De tarieven zijn voor personenauto’s met een maximale hoogte van 2.40 m. en 6 m. lang.

Ontdek Ierland

Zodra je in Ierland aankomt, kun je genieten van de prachtige omgeving. Of je nu houdt van natuur, cultuur of geschiedenis, Ierland heeft het allemaal.