IJmuiden-Newcastle en Holyhead -Dublin

357.00

IJmuiden-Newcastle en Holyhead -Dublin, beschikbaar vanaf € 357.00

Artikelnummer: fe62281f1295 Categorie:

Beschrijving

Ontdek Ierland met de comfortabele route via IJmuiden en Newcastle

Ben je van plan om Ierland te ontdekken? Kies dan voor de comfortabele route via IJmuiden en Newcastle. Deze route biedt je de mogelijkheid om uitgerust aan te komen in Ierland en optimaal te genieten van je vakantie.

De route

Je reis begint in IJmuiden, waar je aan boord gaat van de nachtboot naar Newcastle. Deze boottocht wordt verzorgd door DFDS, die met twee schepen vaart, de “King Seaways” en de “Princess Seaways”. Aan boord van deze schepen heb je de keuze uit verschillende restaurants en beschik je over een ruime hut met douche en toilet. Daarnaast zijn er diverse faciliteiten aan boord zoals een nachtclub met live entertainment, een disco, een casino, bioscopen, winkels en verschillende promenade- en zonnedekken.

Na een ontspannen overtocht kom je de volgende ochtend aan in Newcastle. Vanaf hier bedraagt de reisafstand naar Holyhead, waar je de oversteek naar Ierland maakt, 424 km. Dit is ongeveer 4 tot 5 uur reistijd.

Vertrektijden

De boot vertrekt dagelijks uit IJmuiden om 17.30 uur en komt de volgende dag om 09.15 uur aan in Newcastle. De terugreis vanuit Newcastle vertrekt om 17.00 uur en komt de volgende dag om 09.45 uur aan in IJmuiden.

Tarieven

Onze extra lage overtochttarieven zijn alleen geldig in combinatie met accommodatie uit ons aanbod. Voor losse overtochten gelden andere, hogere tarieven. De tarieven zijn voor personenauto’s met een maximale hoogte van 1.85 m. en 5 m. lang.

Ontdek de prachtige omgeving van Ierland

Ierland staat bekend om zijn prachtige natuur, historische steden en gastvrije bevolking. Of je nu houdt van wandelen, fietsen, cultuur snuiven of gewoon genieten van de rust en de ruimte, Ierland heeft het allemaal.

De natuur in

– De Cliffs of Moher: Deze indrukwekkende kliffen zijn een must-see tijdens je bezoek aan Ierland.
– Het Killarney National Park: Dit park biedt prachtige wandelroutes door de Ierse natuur.
– De Ring of Kerry: Een prachtige autoroute langs de kust van het Ierse schiereiland Iveragh.

Steden bezoeken

– Dublin: De hoofdstad van Ierland met zijn historische gebouwen en gezellige pubs.
– Galway: Een levendige stad aan de westkust van Ierland, bekend om zijn muziek en festivals.
– Cork: De tweede stad van Ierland met een rijke geschiedenis en een bruisend nachtleven.

Geniet van een comfortabele reis naar Ierland en ontdek alles wat dit prachtige land te bieden heeft!

Extra informatie

Verzorging

Accommodatie