Duinkerken of Calais – Dover en overtocht over de Ierse Zee

139.00

Duinkerken of Calais – Dover en overtocht over de Ierse Zee, beschikbaar vanaf € 139.00

Artikelnummer: bb78e786fa55 Categorie:

Beschrijving

Ontdek Engeland en Ierland met de ferry

Ben je op zoek naar een unieke manier om Engeland en Ierland te ontdekken? Overweeg dan eens om de oversteek te maken met de ferry. Vanuit Duinkerken of Calais in Noord-Frankrijk kun je comfortabel en snel naar Engeland reizen. En vanuit Engeland kun je vervolgens de Ierse Zee oversteken naar Dublin of Rosslare.

Overtocht vanuit Duinkerken of Calais

Vanuit Duinkerken, dat op ongeveer 3,5 uur rijden van Utrecht ligt, vertrekt de ferry naar Dover. Binnen 2 uur sta je al op Engelse bodem. DFDS Seaways biedt ongeveer 20 overtochten per dag aan.

Wil je liever vanuit Calais vertrekken? Dat kan ook. Calais ligt een half uur verder rijden dan Duinkerken, maar de oversteek naar Engeland duurt dan slechts 90 minuten.

De schepen van DFDS Seaways zijn van alle gemakken voorzien. Je vindt er onder andere:

– Meerdere restaurants
– Verschillende shops
– Animatie voor de kinderen

Je kunt dus comfortabel reizen en heerlijk uitwaaien op het dek.

Overtocht over de Ierse Zee

Wil je na Engeland ook Ierland ontdekken? Dan kun je de oversteek maken over de Ierse Zee. Je hebt de keuze uit de routes Holyhead-Dublin of Pembroke-Rosslare met Irish Ferries. Je mag zelfs heen en terug een andere route kiezen.

Voordelige overtochttarieven

Onze extra lage overtochttarieven zijn alleen geldig in combinatie met accommodatie uit ons aanbod. Voor losse overtochten gelden andere, hogere tarieven. De tarieven zijn voor personenauto’s met een maximale hoogte van 2.20 m. en 6 m. lang.

Ontdek de omgeving

Zowel Engeland als Ierland hebben veel te bieden. Of je nu houdt van natuur, cultuur of geschiedenis, er is voor ieder wat wils. Ontdek bijvoorbeeld de prachtige kliffen van Dover, de historische stad Dublin of het schilderachtige Rosslare.

Extra informatie

Accommodatie