Bunratty Castle Middeleeuws Banket

91.00

Bunratty Castle Middeleeuws Banket, beschikbaar vanaf € 72.00

Artikelnummer: 9bf26acfcd89 Categorie:

Beschrijving

Beleef een Middeleeuws Banket in Bunratty Castle

Ga mee op een unieke reis terug in de tijd en schuif aan bij de graaf van Thomond voor een glorieus middeleeuws banket in het majestueuze Bunratty Castle. Dit prachtige 15e-eeuwse kasteel, gelegen in het pittoreske County Clare in Ierland, biedt een onvergetelijke ervaring voor elke vakantieganger.

Uw Avond in Bunratty Castle

Bij aankomst wordt u verwelkomd door de betoverende klanken van een doedelzakspeler. U bestijgt de kasteeltrappen en betreedt de grote zaal, versierd met wandtapijten en meubels uit de 16e eeuw. Hier geniet u van een beker Mead, een traditionele honingwijn, terwijl u kennismaakt met de Dames van het Kasteel.

U leert over de rijke geschiedenis van het prachtig gerestaureerde kasteel en bent getuige van de kroning van de Earl & Lady. Vervolgens daalt u af naar de Banketzaal, waar u bij kaarslicht plaatsneemt aan lange eikentafels.

Tijdens het viergangen diner kunt u genieten van:

– De vocale tonen van de Dames van het Kasteel, begeleid door een Ierse Harp en viool
– Het eten op Middeleeuwse wijze: met je handen
– De humoristische entertainment van de Earl’s Butler

Na het diner volgt een 35 minuten durend spektakel, met een selectie van Ierse middeleeuwse en traditionele liedjes en instrumentale muziek.

Prijs en Duur

De prijs voor deze unieke ervaring is € 72 per persoon. Dit is inclusief een viergangen diner en onbeperkt wijn, frisdrank en water. Het banket vindt dagelijks plaats, met aanvang om 17.30 uur of om 20.45 uur. De totale duur van de ervaring is ongeveer 2 uur en 15 minuten.

Menu

Het viergangen diner bestaat uit:

– Aperitief Bunratty Mead
– Pittige pastinaaksoep
– Spare ribs met honing- en whiskeysaus
– Kip met verse groenten
– Gebakken aardappelen
– Appel/kaneel crumble met room
– Koffie/thee

Ontdek de Omgeving

Maak uw bezoek aan Bunratty Castle compleet door ook het aangrenzende openluchtmuseum Bunratty Folk Park te bezoeken (entree niet inbegrepen). Sluit de dag af met een bezoek aan Durty Nellies, een van de beroemdste pubs van Ierland, die naast het kasteel ligt.

Extra informatie

Verzorging plus

Verzorging

Accommodatie

Vervoer