Hoek van Holland – Harwich en de Ierse Zee

176.00

Hoek van Holland – Harwich en de Ierse Zee, beschikbaar vanaf € 176.00

Artikelnummer: 14b19766aeef Categorie:

Beschrijving

Ontdek Ierland met de auto en Stena Line

Ben je van plan om met de auto naar Ierland te reizen? Dan zijn de ferry overtochten met Stena Line de ideale keuze. Je reist comfortabel en ontspannen naar Engeland via de route Hoek van Holland – Harwich. Vanaf daar rij je in 6 tot 8 uur door naar één van de havens aan de Ierse zee.

De Superferry schepen

Op de route Hoek van Holland – Harwich varen twee Superferry schepen. Je hebt de keuze uit een dag- of een nachtafvaart. Aan boord vind je:

– Twee restaurants
– Een bar
– Een bioscoop
– Casino
– Winkels
– Lounges
– Een internetruimte
– Een kinderspeelruimte

De hutten, die verplicht zijn op nachtafvaarten, bieden veel comfort. Denk aan een bureau, tafeltje naast het bed, flatscreen satelliet TV (met Nederlandse en Engelse zenders) en een badkamer met wastafel, douche, toilet, handdoeken, shampoo en zeep. De 2-persoonshutten hebben een tweezitsbank (niet in 4- persoonshutten). Bij Comfort- en Captain Class hutten is het gebruik van een minibar inbegrepen.

Voordelig reizen met het ‘Landbridge-tarief’

Voor een voordelige prijs boek je vier overtochten op basis van retour (over de Noordzee en de Ierse Zee) met het speciale ‘Landbridge-tarief’. Op de Ierse Zee routes heb je de keuze uit 4 verschillende routes. Je mag desgewenst heen en terug een andere Stena route kiezen over de Ierse Zee. Let op: onze extra lage overtochttarieven zijn alleen geldig in combinatie met accommodatie uit ons aanbod; voor losse overtochten gelden andere, hogere tarieven.

Plan je autorondreis

Alle autorondreizen uit ons programma kunnen ook per eigen auto en ferry worden geboekt. Soms is het vanwege de late aankomst in Ierland noodzakelijk een extra overnachting te maken. Als je het rustig aan wilt doen en een (of meer) overnachtingen in Engeland wil maken is dit toegestaan. Wij kunnen desgewenst een hotel voor je boeken in Holyhead of Fishguard.

Flexibel prijssysteem

Stena Line werkt met een flexibel prijssysteem waarbij de prijzen dagelijks gewijzigd worden, afhankelijk van vraag en aanbod. Dus hoe drukker de data, des te hoger worden de prijzen. Wil je het actuele dagtarief weten voor jouw voorkeurdata neem dan per e-mail of telefonisch contact op met onze reserveringsafdeling.

Ontdek de prachtige omgeving van Ierland met je eigen auto en de comfortabele overtochten van Stena Line. Boek nu je reis en beleef een onvergetelijke vakantie!

Extra informatie

Verzorging plus

Verzorging

Accommodatie

Vervoer