Calais-Dover en overtocht over de Ierse Zee

124.00

Calais-Dover en overtocht over de Ierse Zee, beschikbaar vanaf € 124.00

Artikelnummer: ac251048477d Categorie:

Beschrijving

Ontdek Engeland en Ierland met P&O Ferries

Ben je op zoek naar een voordelige en snelle manier om naar Engeland te reizen? Met P&O Ferries ben je in slechts 90 minuten aan de overkant van Het Kanaal. Met 15 afvaarten per dag in beide richtingen, kun je reizen wanneer het jou het beste uitkomt.

Comfortabele overtocht

De havens zijn aan beide kanten van Het Kanaal goed bereikbaar via de autosnelweg. Aan boord van de twee nieuwe schepen, de Spirit Of Britain en de Spirit Of France, kun je genieten van alle comfort. Strek je benen op het dek, adem de frisse zeelucht in en geniet van de schitterende zeezichten.

Aan boord vind je:
– Verschillende restaurants en bars
– Winkels
– Een Junior Kids Club
– Een wisselkantoor

Combineer je reis met Irish Ferries

De P&O verbindingen zijn goed te combineren met de routes van Irish Ferries over de Ierse Zee. Je hebt hier de keuze uit de routes Pembroke-Rosslare of Holyhead-Dublin.

Voordelige overtochttarieven

Onze extra lage overtochttarieven zijn alleen geldig in combinatie met accommodatie uit ons aanbod. Voor losse overtochten gelden andere, hogere tarieven. De tarieven zijn voor personenauto’s met een maximale hoogte van 2.20 m. en 6 m. lang.

Ontdek de omgeving

Of je nu kiest voor de route Pembroke-Rosslare of Holyhead-Dublin, beide bestemmingen hebben veel te bieden. Ontdek de prachtige natuur, de historische bezienswaardigheden en de gastvrije cultuur van zowel Engeland als Ierland.

Boek nu je overtocht en begin je vakantie op zee!

Extra informatie

Verzorging plus

Verzorging

Accommodatie

Vervoer