P&O Ferries en Irish Ferries, 13-daagse autorondreis – Kastelen & Manors

1,633.00

P&O Ferries en Irish Ferries, 13-daagse autorondreis – Kastelen & Manors, beschikbaar vanaf € 1421.00

Artikelnummer: 73e57c15db9b Categorie:

Beschrijving

Ontdek de charme van Ierland met een luxe rondreis

Ervaar de grandeur van vervlogen tijden tijdens een prachtige rondreis door Ierland, waarbij je verblijft in luxe manor houses en kastelen. Deze top-accommodaties, met hun traditionele antieke inrichting, ademen een sfeer van rust en grandeur uit. Laat je verwennen met uitstekende persoonlijke verzorging en geniet van voortreffelijke maaltijden in de restaurants van de hotels.

Route

Je rondreis begint met een verblijf van twee nachten in het Clontarf Castle Hotel in Dublin. Vervolgens reis je door naar het Abbeyglen Castle Hotel in Clifden voor een verblijf van twee nachten. Daarna breng je twee nachten door in het Gregans Castle Hotel in Ballyvaughan. Je reis vervolgt zich naar het Carrig Country House aan het Caragh Lake voor een verblijf van twee nachten. Je sluit de reis af met een nacht in het Killiane Castle Country House in Wexford en een nacht in het Fitzpatrick Castle Hotel in Killiney.

Excursies

Om je vakantie in Ierland nog leuker te maken, kun je optioneel diverse excursies en activiteiten bijboeken. De drie meest populaire excursies zijn:

  • Een boottocht op de meren van Killarney
  • Een cruise langs de Cliffs Of Moher
  • De Dublin Whiskey Tours

Kijk op het tabblad Excursies voor een compleet overzicht van alle excursies die je bij deze reis kunt boeken.

Vervoer

Bij deze reis zijn ferry overtochten inbegrepen. Je reist vanuit Rotterdam naar Hull met P&O Ferries en vervolgens van Holyhead naar Dublin met Irish Ferries.

Ontdek de schoonheid en charme van Ierland tijdens deze luxe rondreis. Geniet van de rust en grandeur van de manor houses en kastelen, en maak je vakantie compleet met diverse excursies en activiteiten.

Extra informatie

Sterren

Verzorging plus

Verzorging

Accommodatie

Vervoer