P&O Ferries en Irish Ferries 17-daagse rondreis Rondom Ierland – Hotels

1,726.00

P&O Ferries en Irish Ferries 17-daagse rondreis Rondom Ierland – Hotels, beschikbaar vanaf € 1530.00

Artikelnummer: 60cc8c228a8c Categorie:

Beschrijving

Ontdek de hoogtepunten van Ierland met deze prachtige rondreis

Deze rondreis is inclusief ferry overtochten met P&O Ferries van Rotterdam naar Hull en met Irish Ferries over de Ierse Zee. Je maakt kennis met de toeristische hoogtepunten van Ierland, van de bruisende hoofdstad Dublin tot het ruige Mayo & Connemara gebied aan de westkust.

Route

Je begint je reis aan boord van P&O Ferries, waarna je de eerste nacht doorbrengt in het Belvedere Hotel in Dublin. Vervolgens reis je naar het Westport Coast Hotel in Westport voor twee nachten. Daarna verblijf je twee nachten in het Falls Hotel in Ennistymon, gelegen in het vreemde steenlandschap van de Burren en dichtbij de indrukwekkende Cliffs Of Moher.

Je reist verder naar het zuiden naar Kerry, bekend om zijn weergaloos mooie natuur. Hier verblijf je drie nachten in het Loch Lein Country House Hotel in Killarney. Via Cork kom je aan in het pittoreske havenplaatsje Kinsale, waar je een nacht verblijft in het Trident Hotel.

Vervolgens bezoek je het middeleeuwse Kilkenny, waar je twee nachten verblijft in Hotel Kilkenny. De reis wordt afgesloten in de lieflijke Wicklow Mountains, met haar prachtige tuinen. Hier verblijf je een nacht in het Tinakilly Country House Hotel in Rathnew. Tot slot verblijf je nog twee nachten in het Belvedere Hotel in Dublin, voordat je weer aan boord gaat van P&O Ferries.

Excursies

Om je vakantie in Ierland nog leuker te maken, kun je optioneel excursies en activiteiten bijboeken. De drie meest populaire excursies/activiteiten zijn:

  • Boottocht op de meren van Killarney
  • Cliffs Of Moher cruise
  • Bezoek aan de Aran Islands

Vervoer

Inbegrepen bij deze reis zijn ferry overtochten vanuit Rotterdam naar Hull met P&O Ferries en van Holyhead naar Dublin met Irish Ferries.

Deze reis kan ook worden geboekt met verblijf in B&B’s. Je verblijft in uitstekende hotels, zodat je na een dag vol indrukken heerlijk kunt uitrusten.

Extra informatie

Sterren

Verzorging plus

Verzorging

Accommodatie

Vervoer