Jans Lifestyle Campers vanuit Belfast

108.00

Jans Lifestyle Campers vanuit Belfast, beschikbaar vanaf € 108.00

Artikelnummer: 4f71be4139fa Categorie:

Beschrijving

Ontdek Noord-Ierland met een camper van Jans Lifestyle

Ben je op zoek naar een unieke en voordelige manier om Noord-Ierland te ontdekken? Overweeg dan eens om een camper te huren bij Jans Lifestyle. Met een camper heb je de ultieme vrijheid om op je eigen tempo de mooiste plekjes van Noord-Ierland te ontdekken.

Onze campers

Bij Jans Lifestyle heb je de keuze uit drie verschillende types campers. Dit zijn de VW T6.1, de Volkswagen Crafter en de MAN TGE. Onder het kopje ‘details’ op onze website kun je de verschillen tussen deze campers bekijken.

Faciliteiten

Al onze campers zijn handgeschakeld en uitgerust met een Android Auto systeem. Daarnaast beschikken ze over de volgende faciliteiten:

  • Gasplaat
  • Wasbak
  • Kookuitrusting
  • Ketel
  • Verwarming
  • Elektriciteitsaansluiting

Bepaalde typen campers hebben zelfs een ingebouwd toilet en douche.

De omgeving van Noord-Ierland

Noord-Ierland is een prachtige bestemming met een rijke geschiedenis en adembenemende landschappen. Bezoek bijvoorbeeld de Giant’s Causeway, een indrukwekkend natuurverschijnsel aan de kust. Of ontdek de historische stad Belfast met zijn vele bezienswaardigheden. Met een camper van Jans Lifestyle heb je de vrijheid om deze plekken op je eigen tempo te ontdekken.

Boek nu je camper bij Jans Lifestyle

Ben je klaar voor een onvergetelijke vakantie in Noord-Ierland? Boek dan nu je camper bij Jans Lifestyle. Wij bieden goede campers voor een voordelige prijs. Ontdek de vrijheid van het reizen met een camper en beleef Noord-Ierland op een unieke manier.

Extra informatie

Sterren

Verzorging plus

Verzorging

Accommodatie

Vervoer