Bunk Campers vanuit Belfast

63.00

Bunk Campers vanuit Belfast, beschikbaar vanaf € 63.00

Artikelnummer: 826a944d831a Categorie:

Beschrijving

Ontdek Ierland met Bunk Campers

Ben je op zoek naar een unieke manier om Ierland te verkennen? Overweeg dan eens een camper van Bunk Campers. Wij bieden kwalitatieve campers tegen een aantrekkelijke prijs. Met onze campers heb je de vrijheid om je eigen reisroute te bepalen en de mooiste plekjes van Ierland te ontdekken.

Onze campers

Onze compacte Bunk campers zijn speciaal ontworpen voor de smalle Ierse wegen en zijn bovendien zuinig in brandstofverbruik. Elke camper is uitgerust met:

– Een koelkast
– Een gasplaat
– Kookuitrusting
– Een wasbak
– Een elektriciteitsaansluiting
– Verwarming
– Een radio/cd-speler

Onze grotere campers beschikken daarnaast ook over een douche en toilet.

Verhuurlocaties

Naast onze hoofdlocatie in Dublin, verhuren we ook campers vanuit andere locaties in Ierland. Neem contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare locaties.

Flexibel prijssysteem

Bij Bunk Campers werken we met een flexibel prijssysteem. De prijzen worden wekelijks aangepast op basis van de beschikbaarheid van de campers. Hoe drukker de data, hoe hoger de prijzen. Wil je het actuele dagtarief weten voor een bepaald campertype? Neem dan per e-mail of telefonisch contact op met onze reserveringsafdeling.

Reserveren

Wil je een camper reserveren of heb je vragen over onze diensten? Neem dan contact op met onze reserveringsafdeling. We helpen je graag verder met het plannen van je droomvakantie in Ierland.

Ontdek de vrijheid van reizen met een camper en ervaar de schoonheid van Ierland op jouw eigen tempo met Bunk Campers.