Belfast Black Cab tour

59.00

Belfast Black Cab tour, beschikbaar vanaf € 40.00

Artikelnummer: 4fad1dbd34ec Categorie:

Beschrijving

Ontdek Belfast met een Black Cab rondrit

Als vakantieganger in Ierland is een bezoek aan Belfast een absolute must. Deze stad, rijk aan historie en cultuur, heeft veel te bieden. Een van de hoogtepunten is ongetwijfeld een rondrit per Black Cab.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze rondrit neemt een ervaren taxichauffeur je mee door de stad en vertelt je alles over “The Troubles”, het roerige politieke verleden van Belfast. Je krijgt uitleg bij de indrukwekkende murals (muurschilderingen) en wordt langs de overblijfselen van het vroegere strijdgewoel geleid.

Je bezoekt onder andere de ‘nationalistische’ Falls Road en de ‘loyalistische’ Shankill Road, de oude scheidslijn tussen de katholieke en protestante wijken.

Prijzen

De kosten voor deze unieke ervaring zijn afhankelijk van het aantal personen:

– € 88 bij 1 persoon
– € 44 p.p. bij 2 personen
– € 42 p.p. bij 3 personen
– € 41 p.p. bij 4 personen
– € 40 p.p. vanaf 5 personen.

Vertrek

Je wordt op een door jezelf gekozen tijdstip opgehaald bij het Europa Hotel in het centrum van Belfast. Wil je liever bij een ander hotel worden opgehaald? Dat kan tegen een kleine meerprijs.

Duur van de rondrit

De rondrit duurt ongeveer 90 minuten. Dit geeft je ruim de tijd om de stad en haar geschiedenis te leren kennen.

Ontdek de rijke geschiedenis van Belfast

Belfast is een stad met een rijke geschiedenis en cultuur. Met deze Black Cab rondrit krijg je de kans om de stad op een unieke manier te ontdekken. Mis deze kans niet tijdens je vakantie in Ierland!

Extra informatie

Verzorging

Accommodatie