4-Daagse reis Walvis spotten – Baltimore

875.00

4-Daagse reis Walvis spotten – Baltimore, beschikbaar vanaf € 416.00

Artikelnummer: fc5b2d50795c Categorie:

Beschrijving

Ontdek de magie van West Cork en het Beara schiereiland

Bent u klaar voor een onvergetelijke reis vol natuur, rust en avontuur? Ontdek de prachtige kust van Baltimore, gelegen in het adembenemende West Cork en het Beara schiereiland. Deze reis biedt u de unieke kans om dolfijnen, zeehonden en walvissen te spotten, terwijl u geniet van de overweldigende natuur en rust van deze Ierse parels.

Spot dolfijnen, zeehonden en walvissen

Het ware hoogtepunt van deze reis is het spotten van dolfijnen, zeehonden en walvissen voor de kust van Baltimore. De Ierse wateren zijn een favoriete plek voor deze majestueuze dieren, dankzij de overvloed aan voedsel. U heeft een grote kans om vinvissen, minke walvissen, bultruggen, bruinvissen of zelfs orka’s te zien. Daarnaast worden er vaak dolfijnen, walvishaaien, verschillende soorten zeevogels en zeehonden gespot.

Geniet van de rust en de natuur

Naast het spotten van deze prachtige zeedieren, kunt u genieten van de rust en de overweldigende natuur van West Cork en het Beara schiereiland. Bezoek het schitterende strand bij Barleycove, de Mizen Head kaap en maak een autotocht over het ruige Beara schiereiland, met prachtige uitzichten over de oceaan. Voor wandelliefhebbers is het Sheep Heads Way wandelpad een absolute aanrader.

Verblijf in sfeervolle accommodaties

Tijdens deze reis verblijft u in een sfeervolle accommodatie, vlakbij het pittoreske dorpje Baltimore. U kunt kiezen uit een verblijf in Killeena House Appartementen of in het sfeervolle Caseys Of Baltimore Hotel.

Vervoer

Voor deze reis heeft u de keuze uit dagelijkse vluchten met KLM of Aer Lingus. De “vanaf” prijs is gebaseerd op een bezetting van 5 personen in een appartement, inclusief KLM vluchten en autohuur. Klik hier voor de autohuur prijzen en voorwaarden.

Ervaar het prachtige zeeleven van Ierland

Van maart tot en met midden december wordt de Sea Safari uitgevoerd en kunt u dit prachtige zeeleven ervaren. De beste reisperiode voor het zien van walvissen is van midden april tot begin juni, en van september tot begin december. Mis deze unieke kans niet en boek nu uw reis naar het prachtige West Cork en het Beara schiereiland.

Extra informatie

Sterren

Verzorging plus

Verzorging

Accommodatie

Vervoer