4-Daagse vliegreis Connemara in luxe kasteel

629.00

4-Daagse vliegreis Connemara in luxe kasteel, beschikbaar vanaf € 339.00

Artikelnummer: 9cc530e3cf6f Categorie:

Beschrijving

Ontdek het magische Connemara

Bent u klaar voor een onvergetelijke reis naar het mystieke landschap van Connemara? Dit ruige gebied in Ierland zal u betoveren met haar grillige kustlijn, pittoreske vissersdorpjes en verlaten zandstranden.

De betoverende Twelve Bens

Het hoogtepunt van uw reis zal ongetwijfeld het Twelve Bens heuvellandschap zijn. Dit landschap, met haar vele groene kleurschakeringen, zal een onvergetelijke indruk bij u achterlaten. De Ieren noemen dit fenomeen “Forty Shades Of Green”, verwijzend naar de steeds wisselende lichtinval op de groene heuvels door een snel veranderend wolkenspel.

De charme van het Gaelic

In veel delen van Connemara wordt nog het ‘Gaelic’ gesproken, de oude Ierse taal. Ook zult u merken dat sommige plaatsnamen in het Keltisch zijn aangegeven, wat bijdraagt aan de authentieke sfeer van dit gebied.

Verblijf in luxe

Tijdens uw reis verblijft u in het luxe Abbeyglen Castle Hotel. Dit kasteelhotel is gelegen in het sfeervolle plaatsje Clifden, aan de Atlantische kust. Een verlenging van uw verblijf is mogelijk, zodat u nog meer van deze prachtige omgeving kunt genieten.

Vervoer

Voor deze reis heeft u de keuze uit dagelijkse vluchten met KLM of Aer Lingus. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een auto te huren, zodat u op uw eigen tempo de omgeving kunt verkennen.

Wat u kunt verwachten:

  • Een betoverend landschap met grillige kustlijnen en pittoreske vissersdorpjes
  • Het indrukwekkende Twelve Bens heuvellandschap
  • Een authentieke Ierse ervaring met de Gaelic taal en Keltische plaatsnamen
  • Een luxe verblijf in het Abbeyglen Castle Hotel
  • Flexibele vervoersmogelijkheden met dagelijkse vluchten en autohuur

Bereid u voor op een onvergetelijke reis naar het hart van Ierland. Ontdek het mystieke Connemara en laat u betoveren door haar schoonheid.

Extra informatie

Sterren

Verzorging plus

Verzorging

Accommodatie

Vervoer