Vervoer

Luchthaventransfers van en naar belangrijke steden

Luchthaventransfers van en naar belangrijke steden in Ierland

Een handige manier om van A naar B te reizen

Luchthaventransfers zijn een handige manier om snel en comfortabel van de luchthaven naar je eindbestemming te reizen, of vice versa. In Ierland zijn er verschillende mogelijkheden om deze transfers te regelen van en naar de belangrijkste steden. Of je nu aankomt op Dublin Airport, Shannon Airport of Cork Airport, er zijn genoeg opties om je reis vlot te laten verlopen.

Dublin Airport

Dublin Airport is de grootste luchthaven van Ierland en ligt op ongeveer 10 kilometer van het stadscentrum van Dublin. Er zijn verschillende manieren om van en naar de luchthaven te reizen, zoals met de bus, taxi of airport transfer service. Een populaire optie is de Airlink Express, een directe busverbinding die je in ongeveer 30 minuten naar het stadscentrum brengt. Voor degenen die liever in een taxi reizen, zijn er genoeg taxi’s beschikbaar bij de luchthaven.

Belangrijke informatie:

– Afstand tot stadscentrum: 10 kilometer
– Reistijd met de bus: ongeveer 30 minuten
– Kosten taxi: ongeveer €25 – €30

Populaire transferopties:

1. Airlink Express bus
2. Taxi

Shannon Airport

Shannon Airport ligt in het westen van Ierland en is een belangrijke luchthaven voor zowel nationale als internationale vluchten. Vanaf de luchthaven zijn er verschillende mogelijkheden om naar steden zoals Limerick en Galway te reizen. De Shannon Airport bus service is een handige optie voor reizigers die naar deze steden willen gaan. Daarnaast zijn er ook taxi’s beschikbaar voor wie liever met de auto reist.

Belangrijke informatie:

– Afstand tot Limerick: 24 kilometer
– Afstand tot Galway: 86 kilometer
– Reistijd met de bus naar Limerick: ongeveer 30 minuten
– Reistijd met de bus naar Galway: ongeveer 1,5 uur
– Kosten taxi naar Limerick: ongeveer €30 – €40
– Kosten taxi naar Galway: ongeveer €100 – €120

Populaire transferopties:

1. Shannon Airport bus service
2. Taxi

Cork Airport

Cork Airport is een regionale luchthaven in het zuiden van Ierland en ligt op ongeveer 8 kilometer van het stadscentrum van Cork. Voor reizigers die naar Cork willen reizen, zijn er verschillende opties beschikbaar zoals de Aircoach bus service en taxi’s. De Aircoach bus service is een handige en betaalbare manier om naar het stadscentrum te reizen.

Belangrijke informatie:

– Afstand tot stadscentrum: 8 kilometer
– Reistijd met de Aircoach bus: ongeveer 20 minuten
– Kosten taxi: ongeveer €20 – €25

Populaire transferopties:

1. Aircoach bus service
2. Taxi

Een zorgeloze start of afsluiting van je reis

Luchthaventransfers zijn een zorgeloze manier om je reis te beginnen of af te sluiten. Met verschillende opties beschikbaar, van bussen tot taxi’s, is er altijd een geschikte manier om van en naar de luchthaven te reizen. Dus waar wacht je nog op? Boek nu je transfer en geniet van een stressvrije start of einde van je reis in Ierland!

Op naar het volgende avontuur in Ierland!

Na een vlotte en comfortabele luchthaventransfer ben je helemaal klaar om het prachtige Ierland verder te ontdekken. Of je nu de sfeer van Dublin wil opsnuiven, de natuurlijke schoonheid van Galway wil bewonderen of de gezellige straatjes van Cork wil verkennen, er staat je vast een geweldig avontuur te wachten. Dus pak je koffers en ga op pad, Ierland wacht op je! Sláinte!

Ierland