Wandeltrektochten met bagagevervoer (individueel)

969.00

8-Daagse wandeltrektochten met bagagevervoer (individueel), beschikbaar vanaf € 723.00

Artikelnummer: 58988c48922e Categorie:

Beschrijving

Ontdek de pracht van Ierland met onze wandelreizen

Ervaar de schoonheid van Ierland op een unieke manier met onze georganiseerde wandelreizen. Wandel door de mooiste wandelgebieden van het ‘Groene Eiland’ en geniet van de rust en de spectaculaire natuur.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze wandelreizen zorgen wij voor alles. We reserveren je overnachtingen van tevoren en zorgen ervoor dat je bagage elke dag naar het volgende adres wordt gebracht. Zo kun jij optimaal genieten en tot rust komen tijdens de wandelingen.

De wandelroutes leiden je door:

– Prachtige groene heuvelgebieden
– Langs de Atlantische kustlijn
– Stille meertjes
– Verlaten zandstranden

Je volgt op eigen gelegenheid de gedetailleerde routebeschrijving door deze prachtige wandelgebieden. Je hebt de keuze uit verschillende routes en dagafstanden, zodat je de reis kunt aanpassen aan jouw wensen en conditie.

Samenwerking met Ierse wandelspecialist

Deze reizen worden georganiseerd in samenwerking met een gerenommeerde Ierse wandelspecialist. Hierdoor ben je verzekerd van de beste routes en de mooiste plekjes.

Verblijf in uitstekende B&B’s

Tijdens de reis verblijf je in uitstekende B&B’s. Hier kun je na een dag wandelen heerlijk uitrusten en genieten van de Ierse gastvrijheid.

Vluchten naar Ierland

Optioneel kun je de vluchten naar Cork of Dublin bijboeken. Je hebt de keuze uit dagelijkse vluchten met KLM of Aer Lingus.

Ervaar Ierland op zijn mooist

Ga mee op deze unieke wandelreis en ontdek de schoonheid van Ierland. Geniet van de rust, de natuur en de Ierse gastvrijheid. Boek nu jouw wandelreis en ervaar Ierland op zijn mooist.

Extra informatie

Sterren

Verzorging plus

Verzorging

Accommodatie

Vervoer