P&O Ferries en Irish Ferries 17-daagse rondreis Rondom Ierland – B&B

1,395.00

P&O Ferries en Irish Ferries 17-daagse rondreis Rondom Ierland – B&B, beschikbaar vanaf € 1251.00

Artikelnummer: 30b525ee9724 Categorie:

Beschrijving

Ontdek de hoogtepunten van Ierland met deze prachtige rondreis

Deze rondreis is inclusief ferry overtochten met P&O Ferries van Rotterdam naar Hull en met Irish Ferries over de Ierse Zee. Deze reis laat u kennis maken met de toeristische hoogtepunten van Ierland.

Route

U begint uw reis aan boord van P&O Ferries. Vervolgens verblijft u in Dublin, de bruisende hoofdstad van Ierland, in het Fly Over B&B. Daarna reist u door naar het ruige Mayo & Connemara gebied aan de westkust, waar u verblijft in het Brooklodge B&B in Westport.

Uw reis gaat verder naar het vreemde steenlandschap van de Burren en de Cliffs Of Moher. Hier verblijft u in het Glasha Meadows B&B in Doolin. Vervolgens zakt u af naar Kerry, bekend om haar weergaloos mooie natuur. Hier verblijft u in het Ashfield B&B in Kenmare.

Via Cork reist u naar het pittoreske havenplaatsje Kinsale, waar u verblijft in het Danabel B&B. Daarna bezoekt u het middeleeuwse Kilkenny en verblijft u in het Mena House.

U sluit uw reis af in de lieflijke Wicklow Mountains, met haar prachtige tuinen. Hier verblijft u in het Lettermore Country Home B&B in Rathdrum. Tot slot verblijft u nog twee nachten in Dublin in het Fly Over B&B, voordat u weer aan boord gaat van P&O Ferries.

Excursies

Om uw vakantie in Ierland nog leuker te maken, kunt u optioneel excursies en activiteiten bijboeken. De 3 meest populaire excursies/activiteiten zijn:

  • Boottocht op de meren van Killarney
  • Cliffs Of Moher cruise
  • Aran Islands

Vervoer

Inbegrepen bij deze reis zijn ferry overtochten vanuit Rotterdam naar Hull met P&O Ferries en van Holyhead naar Dublin met Irish Ferries.

Deze reis kan ook worden geboekt met verblijf in hotels.

Extra informatie

Sterren

Verzorging plus

Verzorging

Accommodatie

Vervoer