Kajakken vanuit Westport

73.00

Kajakken vanuit Westport, beschikbaar vanaf € 73.00

Artikelnummer: fa749efce94b Categorie:

Beschrijving

Ontdek de schoonheid van Clew Bay met een zeekajak tour vanuit Westport

Ben je op zoek naar een unieke en avontuurlijke manier om de prachtige natuur van Ierland te ontdekken? Dan is een zeekajak tour in de Clew Bay, georganiseerd vanuit het pittoreske stadje Westport, precies wat je zoekt.

Wat kun je verwachten?

Onder begeleiding van een ervaren instructeur vaar je tussen de 365 eilandjes in de baai door. Tijdens de tocht geniet je van een adembenemend uitzicht op de majestueuze Croagh Patrick berg. Maar dat is niet alles. De Clew Bay is ook de thuisbasis van een rijke dierenwereld. Met een beetje geluk spot je:

– Zeehonden
– Een grote verscheidenheid aan zeevogels, waaronder ijsvogels
– En misschien zelfs dolfijnen!

Voor wie is deze tour geschikt?

Deze zeekajak tour is geschikt voor zowel beginners als ervaren kajakkers. Ervaring is niet vereist, dus iedereen kan deelnemen aan dit avontuur.

Praktische informatie

– Vertrek: Dagelijks van 1 april tot 30 september, vanaf The Quay in Westport
– Duur: Ongeveer 3 uur
– Prijs: € 73 per persoon, inclusief alle benodigdheden (minimum deelname 4 personen)

Als het minimum aantal deelnemers niet wordt gehaald, kun je de tour ook als privétour boeken. De kosten hiervoor zijn € 93 per persoon bij deelname van 2 personen of € 160 voor 1 persoon.

Boek nu je zeekajak tour en ontdek de wonderen van Clew Bay!

Ervaar de schoonheid van Ierland vanaf het water en maak onvergetelijke herinneringen. Boek nu je zeekajak tour in de Clew Bay en laat je betoveren door de natuurlijke schoonheid van deze bijzondere plek.