Fly Drive Dublin of Cork met KLM

391.00

Fly Drive Dublin of Cork met KLM, beschikbaar vanaf € 319.00

Artikelnummer: 76d04233335e Categorie:

Beschrijving

Fly Drive: De ideale manier om Ierland te ontdekken

Als je op zoek bent naar de perfecte manier om het prachtige Ierland te verkennen, dan is een Fly Drive vakantie de ideale keuze. Deze populaire reisoptie biedt je de vrijheid om op je eigen tempo het land te ontdekken.

Hoe werkt een Fly Drive vakantie?

Het concept van een Fly Drive vakantie is eenvoudig. Je vliegt met KLM naar Dublin of Cork, waar een huurauto voor je klaar staat. Deze auto gebruik je gedurende je vakantie om Ierland te verkennen. Aan het einde van je vakantie lever je de auto weer in op het vliegveld.

Waarom kiezen voor een Fly Drive vakantie?

Er zijn verschillende redenen waarom een Fly Drive vakantie de perfecte manier is om Ierland te leren kennen:

Vrijheid: Je hebt de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Je bent niet gebonden aan een vast reisschema en kunt zelf bepalen wat je wilt zien en doen.
Flexibiliteit: Je kunt dagelijks vertrekken met KLM naar Dublin en Cork. Het is ook mogelijk om de auto in Dublin op te halen en in Cork terug te brengen, of andersom.
Gemak: Je hoeft je geen zorgen te maken over het vervoer ter plaatse. De huurauto staat voor je klaar bij aankomst op het vliegveld.

Accommodatie

Tijdens je Fly Drive vakantie in Ierland kun je zelf ter plaatse je accommodatie zoeken. Dit geeft je de vrijheid om te verblijven waar je wilt. Wil je echter zeker zijn van een plek om te overnachten, vooral in het hoogseizoen, dan is het aan te raden om je accommodatie vooraf te reserveren. Kijk hiervoor onder Autorondreizen.

Autohuur

Voor meer informatie over de autohuur, de prijzen en de voorwaarden, klik hier.

Ontdek de schoonheid en de charme van Ierland met een Fly Drive vakantie. Het is de perfecte manier om dit prachtige land te leren kennen.

Extra informatie

Verzorging

Accommodatie