Dublin & Kinnitty Castle 6 dagen – combinatie van stad en verblijf in kasteel

710.00

Dublin & Kinnitty Castle 6 dagen – combinatie van stad en verblijf in kasteel, beschikbaar vanaf € 638.00

Artikelnummer: 8b6e84cc585c Categorie:

Beschrijving

Ontdek de charme van Ierland: Overnacht in een echt kasteel

Heb je altijd al eens in een echt kasteel willen overnachten? Deze unieke reis biedt je de kans om een verblijf in de levendige stad Dublin te combineren met twee overnachtingen in het sfeervolle 13e-eeuwse Kinnitty Castle. Dit kasteel is gelegen in de bosrijke Slieve Bloom Mountains, een prachtige omgeving waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen.

Reisschema

Je reis begint met drie nachten in het Belvedere Hotel in Dublin. Vervolgens verblijf je twee nachten in Kinnitty Castle in Kinnitty.

– 3 nachten in Belvedere Hotel – Dublin
– 2 nachten in Kinnitty Castle – Kinnitty

Excursies

Om je vakantie in Ierland nog leuker te maken, kun je optioneel diverse excursies en activiteiten bijboeken. De drie meest populaire excursies/activiteiten zijn:

– Stadswandeling door Dublin
– Dublin Whiskey Tour
– Celtic Night in Dublin

Daarnaast kun je de interessante ruïnes van Clonmacnoise bezoeken of het Birr Castle Desmesne met zijn prachtige tuinen en wandelpaden.

Vervoer

Bij deze reis heb je de keuze uit dagelijkse vluchten met KLM of Aer Lingus. Autohuur is ook mogelijk, klik hier voor de prijzen en voorwaarden.

Ontdek de charme van Ierland, van de bruisende stad Dublin tot de rustige, groene omgeving van Kinnitty. Boek deze unieke reis en maak onvergetelijke herinneringen in het prachtige Ierland.

Extra informatie

Sterren

Verzorging plus

Verzorging

Accommodatie

Vervoer