DFDS Seaways en Irish Ferries, incl. 7 nachten B&B vouchers.

770.00

DFDS Seaways en Irish Ferries, incl. 7 nachten B&B vouchers., beschikbaar vanaf € 597.00

Artikelnummer: 4874a88d8344 Categorie:

Beschrijving

Ontdek Ierland op uw eigen tempo met onze open vouchers

Als u graag de vrijheid wilt hebben om uw eigen reisroute in Ierland te bepalen, dan zijn onze open vouchers de perfecte oplossing voor u. Met deze vouchers kunt u zelf uw Bed & Breakfast (B&B) kiezen uit een lijst van deelnemende adressen. U kunt dus vrij en ongebonden rondtrekken en uw reisroute ter plaatse bepalen.

Reis met uw eigen auto

U kunt met uw eigen auto vanuit Duinkerken of Calais naar Dover reizen. Van daaruit kunt u kiezen uit de routes Pembroke – Rosslare en Holyhead – Dublin over de Ierse Zee. U kunt uw reis naar wens verlengen. Vrijheid, blijheid dus!

Ervaar de echte Ierse gastvrijheid in een B&B

Bij een verblijf in een B&B ervaart u de echte Ierse gastvrijheid. De warmte en hartelijkheid van de eigenaren zal u zeker verrassen. Ze weten enorm veel over de omgeving en kunnen u adviseren over de te bezoeken bezienswaardigheden in de buurt.

Bij B&B Ireland zijn zowel Town & Country Homes als landelijk gelegen farmhouses aangesloten. Hierbij wordt vaak ook een boerderij gerund. U kunt ‘s ochtends genieten van een traditioneel Irish breakfast, met eieren, spek en worst. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een lichter ontbijt.

Wat zijn de voordelen van de vouchers?

De vouchers zijn geldig voor logies en een Iers ontbijt in kamers met douche en toilet. U heeft een ruime keuze uit een groot aantal B&B’s, die door B&B Ireland zijn goedgekeurd. Deze B&B’s zijn verspreid over heel Ierland en er zijn ook nog eens ca. 30 B&B’s in Noord-Ierland.

Het is aan te raden om, met name in het hoogseizoen, uw kamer enkele dagen van tevoren te reserveren.

Ontdek de lijst van alle B&B’s

Klik hier voor de lijst van alle B&B’s die u kunt gebruiken. Kies uw favoriete B&B en begin met het plannen van uw onvergetelijke reis door Ierland.

Extra informatie

Sterren

Verzorging plus

Verzorging

Accommodatie

Vervoer