8-Daagse fietsrondreis Connemara, Galway & Mayo

1,386.00

8-Daagse fietsrondreis Connemara, Galway & Mayo, beschikbaar vanaf € 1386.00

Artikelnummer: 66683b02f055 Categorie:

Beschrijving

Deze fietsrondreis organiseren wij in samenwerking met de Ierse fietsreizen- specialist Irish Cycling Safaris, die al meer dan 30 jaar ervaring heeft in het organiseren van fietsreizen. Je logeert tijdens de rondreis in een mix van kleine hotels (Leenane en Clifden) en uitstekende B&B`s (Galway en Westport). Het is mogelijk om de accommodatie in Galway en Westport te upgraden naar een hotelovernachting, wat dient te worden aangegeven als opmerking bij het maken van de boeking. Irish Cycling Safaris behoudt het recht om de accommodatie gedurende de week te wijzigen, maar zullen altijd streven naar een hoge standaard. Deze reizen zijn op individuele basis met dagelijks vertrek van 13 april 2024 – 4 oktober 2024. De gemiddelde fietsafstand per dag is 53-65 km, maar men geeft elke dag ook de mogelijkheid langere routes te fietsen.
De tour is niet geschikt voor kinderen onder de 13 jaar. Je krijgt een routebeschrijving en fietskaarten mee en kunt in je eigen tempo fietsen. De reis is op basis van logies en een uitgebreid Iers ontbijt. De ferry ticket van en naar de Aran Islands is inbegrepen, evenals de minibus transfer van Galway naar Cong en van Rosaveal naar Galway. Standaard is het gebruiken van een hybride fiets. Tegen betaling van een toeslag is het ook mogelijk een elektrische fiets te huren. Ook is er een optie om een helm aan te vragen bij de reservering.De wegen zijn allemaal geasfalteerd en de route is ontworpen om ervoor te zorgen dat je het grootste gedeelte van de week op rustige achterwegen doorbrengt, weg van de belangrijkste toeristische routes. De nadruk van deze fietsvakantie ligt erop dat je de vrijheid hebt om volop van Connemara en haar prachtige landschap te genieten op je eigen temp, terwijl alles voor je georganiseerd is voor een goede reis.
Vervoer
Je kunt optioneel de vluchten bijboeken naar Dublin of Cork (afhankelijk van de tour die je boekt) met KLM of Aer Lingus .

Extra informatie

Verzorging plus

Verzorging

Accommodatie

Vervoer