4-Daagse reis Antrim Coast & Belfast

298.00

4-Daagse reis Antrim Coast & Belfast, beschikbaar vanaf € 189.00

Artikelnummer: 6ec2e97fcac2 Categorie:

Beschrijving

Weekendtrip naar Noord Ierland

Ontdek de schoonheid van Noord Ierland tijdens deze weekendtrip. Je verblijft de eerste twee nachten aan de prachtige Antrim Coast, bekend om de Giants Causeway, de Bushmills Distillery, Dunluce Castle en de Carrick-A-Rede touwbrug. De laatste nacht breng je door in de hippe stad Belfast, vol gezellige pubs en restaurants. Duik in de geschiedenis van de Titanic die hier werd gebouwd of maak een boeiende tour met een black cab.

Reisschema

– 2 nachten in het Marine Hotel – Ballycastle
– 1 nacht in The 1852 – Belfast

Excursies

Maak je vakantie in Ierland nog leuker door de volgende optionele excursies bij te boeken:

– Belfast Fietstour
– Belfast Black Cab tour

Vervoer

Bij deze reis heb je de keuze uit dagelijkse vluchten naar Belfast met KLM of Easyjet. Autohuur is ook mogelijk, klik hier voor de prijzen en voorwaarden.

Ontdek de Antrim Coast

De Antrim Coast is een van de mooiste kustlijnen van Ierland. Hier vind je de beroemde Giants Causeway, een natuurwonder met duizenden zeshoekige basaltkolommen. Bezoek ook de Bushmills Distillery, de oudste werkende distilleerderij in Ierland, en Dunluce Castle, een indrukwekkend kasteelruïne op de rand van een klif. Durf jij de Carrick-A-Rede touwbrug over te steken?

Ervaar het bruisende Belfast

Belfast is een stad vol historie en cultuur. Verdiep je in de geschiedenis van de Titanic in het Titanic Belfast museum of maak een tour met een black cab. Tijdens deze tour geeft de gids uitleg over de vroegere politieke verdeeldheid van de stad en de muurschilderingen. Na een dag vol indrukken kun je ontspannen in een van de vele gezellige pubs en restaurants.

Extra informatie

Sterren

Verzorging plus

Verzorging

Accommodatie

Vervoer