19-Daagse autorondreis Ierland Compleet – Hotels & Inns

1,095.00

19-Daagse autorondreis Ierland Compleet – Hotels & Inns, beschikbaar vanaf € 1095.00

Artikelnummer: 4bdef5b3c231 Categorie:

Beschrijving

Ontdek de hoogtepunten van Ierland met deze uitgebreide rondreis

Tijdens deze uitgebreide rondreis ontdek je op een rustig tempo alle toeristische hoogtepunten van zowel de Ierse Republiek als Noord-Ierland. Je verblijft in sfeervolle guesthouses, Inns en hotels in de steden Belfast en Dublin.

Route

Je reis begint in het Woodenbridge Hotel in Avoca, waar je twee nachten verblijft. Vervolgens ga je naar The Lemon Leaf Townhouse in Kinsale voor één nacht. Daarna breng je drie nachten door in Murphys Guesthouse in Killarney. Je volgende stop is Drumcreehy House in Ballyvaughan voor twee nachten. Daarna verblijf je drie nachten in The Helm in Westport. Je reist vervolgens naar Arnolds Hotel in Dunfanaghy voor twee nachten. Daarna breng je twee nachten door in The 1852 in Belfast. Je rondreis eindigt met drie nachten in het Belvedere Hotel in Dublin.

Excursies

Om je vakantie in Ierland nog leuker te maken, kun je optioneel excursies en activiteiten bijboeken. De drie meest populaire excursies/activiteiten zijn:

  • Boottocht op de meren van Killarney
  • Dingle Blasket Island & dolfijnen spotten
  • Ferry naar de Aran Islands

Voor een compleet overzicht van alle excursies die je bij deze reis kunt boeken, kijk op het tabblad Excursies.

Vervoer

Bij deze reis heb je de keuze uit dagelijkse vluchten met KLM of Aer Lingus. Voor de autohuur prijzen en voorwaarden, klik hier.

Ontdek de schoonheid van Ierland met deze uitgebreide rondreis en geniet van de sfeervolle accommodaties, prachtige omgeving en leuke excursies.