11-Daagse autorondreis Zuid & West Ierland Glamping – luxe kamperen

780.00

11-Daagse autorondreis Zuid & West Ierland Glamping – luxe kamperen, beschikbaar vanaf € 780.00

Artikelnummer: 4fa71f7884f9 Categorie:

Beschrijving

Bij deze glamping rondreis verblijf je in een mix van luxe campingpods, hutten en tenten. Je vliegt naar Cork en begint de reis met een verblijf in het ongerepte West Cork, op het Sheep`s Head schiereiland. Vervolgens rij je naar Killarney in County Kerry, waar je de fraaie autoroutes Ring Of Kerry en Ring Of Beara kunt rijden. De volgende overnachtingsplaats is Doolin, vlakbij de Cliffs Of Moher en The Burren. Daarna rij je door het ruige Connemara naar het leuke stadje Westport. De laatste twee nachten verblijf je in een centraal gelegen hotel in het sfeervolle Dublin en vliegt vanuit Dublin terug naar Nederland.
Reisschema
2 n. Goats Path Pods – Sheep`s Head Peninsula
2 n. Farmyard Lane Glamping – Killarney
2 n. Wild Meadow Huts – Doolin
2 n. The Westport Estate Glamping Village – Westport
2 n. Belvedere Hotel – Dublin
Excursies
Om je vakantie in Ierland nog leuker te maken kun je optioneel excursies en activiteiten bijboeken. Kijk op het tabblad Details onder Excursies voor een compleet overzicht van alle excursies die je bij deze reis kunt boeken. De 3 meest populaire excursies/activiteiten zijn:
• Cliffs Of Moher cruise
• Boottocht op de meren van Killarney
• Dublin Celtic Night
Vervoer
Je hebt bij deze reis de keuze uit dagelijkse vluchten met KLM of Aer Lingus . Klik hier voor de autohuur prijzen en voorwaarden.

Extra informatie

Sterren

Verzorging plus

Verzorging

Accommodatie

Vervoer