Verblijf

Romantische vuurtorens om te overnachten

Romantische vuurtorens om te overnachten in Ierland

Een unieke overnachtingservaring

Ben jij op zoek naar een romantisch uitje dat net even anders is dan een standaard hotel? Dan zijn de vuurtorens van Ierland een absolute aanrader! Deze historische bouwwerken zijn omgetoverd tot unieke accommodaties waar je kunt genieten van een spectaculair uitzicht en een onvergetelijke ervaring.

Overnachten in een vuurtoren

Overnachten in een vuurtoren is een bijzondere ervaring die je niet snel zult vergeten. De rustgevende omgeving, het geluid van de golven en het adembenemende uitzicht zorgen voor een romantische sfeer die perfect is voor een weekendje weg met je geliefde.

Historische charme en moderne luxe

De vuurtorens in Ierland zijn prachtig gerestaureerd en voorzien van alle moderne gemakken. Je kunt genieten van een knusse slaapkamer, een comfortabele woonkamer en een goed uitgeruste keuken. Sommige vuurtorens hebben zelfs een bubbelbad of een sauna!

De mooiste vuurtorens om te overnachten

Loop Head Lighthouse

Loop Head Lighthouse is gelegen aan de ruige westkust van Ierland en biedt een adembenemend uitzicht over de Atlantische Oceaan. De vuurtoren dateert uit 1854 en is liefdevol gerestaureerd tot een sfeervolle accommodatie met twee slaapkamers.

Clare Island Lighthouse

Clare Island Lighthouse ligt op het gelijknamige eiland voor de westkust van Ierland. Deze vuurtoren dateert uit 1806 en biedt prachtige kamers met uitzicht op zee. Vanaf het eiland kun je genieten van schitterende wandelingen en een bezoek brengen aan de historische abdij.

Praktische informatie

Reserveren

Om te overnachten in een vuurtoren in Ierland is het aan te raden om tijdig te reserveren, vooral tijdens het hoogseizoen. Je kunt rechtstreeks contact opnemen met de vuurtorenbeheerder of boeken via een gespecialiseerde accommodatie website.

Prijs

De prijs voor een overnachting in een vuurtoren varieert afhankelijk van de locatie en het seizoen. Gemiddeld kun je rekenen op een prijs van €150-€250 per nacht voor een romantisch verblijf in een vuurtoren.

Laat je betoveren door de charme van een vuurtoren

Of je nu op zoek bent naar een unieke overnachtingservaring of gewoon even wilt ontsnappen aan de dagelijkse drukte, een verblijf in een vuurtoren in Ierland is een absolute aanrader. Laat je betoveren door de charme, het uitzicht en de romantische sfeer van deze bijzondere accommodaties!

Ierland