Kinsale Food Walk

89.00

Kinsale Food Walk, beschikbaar vanaf € 89.00

Artikelnummer: 7290f27a7b26 Categorie:

Beschrijving

Ontdek de culinaire hoogtepunten van Kinsale met een Food Walk

Kinsale, een kleurrijk havenplaatsje in Ierland, staat bekend als de gourmet hoofdstad van het land. Met een overvloed aan uitstekende restaurants en andere eetgelegenheden, is het de perfecte bestemming voor de culinaire vakantieganger.

De charme van Kinsale

Het fotogenieke Kinsale heeft een prachtige jachthaven en een historisch centrum vol smalle straatjes. Hier strijden de winkels en pubs om de meest kleurrijke gevel. De lokale producten zijn van hoge kwaliteit, met dagelijks verse vis en zeevruchten uit de haven en lokaal verbouwde groenten en kruiden. Daarnaast zijn er tal van kleine, ambachtelijke producenten die producten zoals jam, kazen, zeewier en gerookte zalm maken.

De Kinsale Food Walk

Onder begeleiding van de enthousiaste gids Suzanne Burns, maak je een culinaire wandeling door Kinsale. Suzanne weet niet alleen veel te vertellen over het heerlijke eten, maar ook over de rijke historie van Kinsale. Tijdens de tour bezoek je vier verschillende eetgelegenheden waar je lokale gerechten kunt proeven, waaronder een voorgerecht, snack, hoofdgerecht en dessert.

Extra opties

Naast de wandeltours door Kinsale kan Suzanne op aanvraag ook picnics organiseren. Hierbij ga je aan de kust bij Sandycove op zoek naar wilde zeewieren, schelpdieren en eetbare planten. Een andere optie is een halve dag varen met een luxe catamaran privéjacht, met aan boord een uitgebreide gourmet picnic met lokale Kinsale-drankjes.

Prijzen en details

– Kinsale Food Walk, privétour voor 1-2 personen: € 272. Iedere extra persoon betaalt € 89.
– Vertrek: ma t/m vr om 11.00 uur en 14.30 uur.
– Duur: ca. 2,5 uur
– Allergieën: Met evt. allergieën kan rekening worden gehouden, mits minimaal 72 uur voor vertrek doorgegeven.
– Annulering: tot 1 week voor vertrek geen kosten, tot 72 uur voor vertrek 50%, tot 48 uur voor vertrek 25%, binnen 48 uur voor vertrek 100%.

Ontdek de culinaire rijkdom van Kinsale en geniet van een onvergetelijke vakantie in Ierland.