Boyne Valley & Dublin 6 dagen – combinatie van stad & historie

419.00

Boyne Valley & Dublin 6 dagen – combinatie van stad & historie, beschikbaar vanaf € 419.00

Artikelnummer: 89ff19c4ca32 Categorie:

Beschrijving

Ontdek de historische schatten van Ierland: Dublin en Boyne Valley

Bereid u voor op een onvergetelijke reis waarbij u de levendige stad Dublin combineert met de historisch rijke Boyne Valley. Deze reis neemt u mee naar het hart van Ierland, waar u de prehistorische grafheuvels van Knowth en Newgrange kunt ontdekken. Deze indrukwekkende monumenten, die naar schatting 5500 jaar geleden werden gebouwd, zijn zelfs ouder dan de piramides in Egypte en Stonehenge! Niet voor niets staan ze op de Unesco Werelderfgoedlijst.

Reisschema

Uw reis begint met een verblijf van twee nachten in het Newgrange Hotel in Navan, gelegen in de prachtige Boyne Valley. Vervolgens reist u door naar Dublin, waar u drie nachten verblijft in het Belvedere Hotel.

– 2 nachten in het Newgrange Hotel – Navan
– 3 nachten in het Belvedere Hotel – Dublin

Vervoer

Voor deze reis heeft u de keuze uit dagelijkse vluchten met KLM of Aer Lingus. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een auto te huren, zodat u op uw eigen tempo de omgeving kunt verkennen. Klik hier voor de autohuur prijzen en voorwaarden.

Ontdek de omgeving

Boyne Valley

De Boyne Valley is een gebied vol historische schatten. Naast de prehistorische grafheuvels van Knowth en Newgrange, vindt u hier ook tal van andere historische bezienswaardigheden. De vallei is bovendien een prachtig natuurgebied, ideaal voor wandelingen en fietstochten.

Dublin

Dublin, de hoofdstad van Ierland, is een stad vol leven en cultuur. Bezoek de beroemde Guinness-brouwerij, wandel door de historische straten, geniet van de Ierse gastvrijheid in de vele pubs en ontdek de rijke literaire geschiedenis van de stad.

Bereid u voor op een reis vol historie, cultuur en natuurlijke schoonheid. Ierland wacht op u!