Bed & Breakfast vouchers; stel zelf uw rondreis samen !

65.00

Bed & Breakfast vouchers; stel zelf uw rondreis samen !, beschikbaar vanaf € 65.00

Artikelnummer: 81f42d33cc45 Categorie:

Beschrijving

Ontdek Ierland op uw eigen tempo met onze open vouchers

Als u graag de vrijheid wilt hebben om uw eigen reisroute in Ierland te bepalen, dan zijn onze open vouchers de perfecte oplossing voor u. Met deze vouchers kunt u zelf uw Bed & Breakfast (B&B) kiezen uit een lijst van deelnemende adressen. U bent dus niet gebonden aan een vaste route of verblijfplaats. Vrijheid, blijheid!

Ervaar de echte Ierse gastvrijheid

Bij een verblijf in een van de B&B’s ervaart u de echte Ierse gastvrijheid. De warmte en hartelijkheid van de eigenaren zal u zeker verrassen. Ze hebben veel kennis van de lokale omgeving en kunnen u adviseren over de bezienswaardigheden in de buurt.

Bij B&B Ireland zijn zowel Town & Country Homes als landelijk gelegen farmhouses aangesloten. Bij sommige van deze B&B’s wordt ook een boerderij gerund.

Geniet van een traditioneel Iers ontbijt

Begin uw dag goed met een traditioneel Irish breakfast. Dit ontbijt bestaat uit eieren, spek en worst. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een lichter ontbijt als u dat wilt.

Wat u moet weten over de vouchers

De vouchers zijn geldig voor logies en een Iers ontbijt in kamers met douche en toilet. U heeft een ruime keuze uit een groot aantal B&B’s, verspreid over heel Ierland. Daarnaast zijn er ook nog ongeveer 30 B&B’s in Noord-Ierland waar u kunt verblijven.

Het is aan te raden om uw kamer enkele dagen van tevoren te reserveren, vooral in het hoogseizoen.

Prijzen

– 01/01-31/05 en 01/10-31/12: € 65 per persoon
– 01/06-30/06 en 01/09-30/09: € 71 per persoon
– 01/07- 31/08: € 72 per persoon

Voor een 1-persoonskamer geldt een toeslag van € 29 per nacht.

Boek nu uw B&B in Ierland

Bekijk de lijst van alle B&B’s die u kunt gebruiken en boek uw verblijf in Ierland vandaag nog. Geniet van de vrijheid om uw eigen reisroute te bepalen en ervaar de echte Ierse gastvrijheid.