7-Daagse luxe wandeltrektochten met bagagevervoer (groepsreizen met gids).

2,200.00

8-Daagse wandeltrektochten met bagagevervoer (groepsreizen met gids)., beschikbaar vanaf € 2200.00

Artikelnummer: f99a6277c974 Categorie:

Beschrijving

Ontdek het prachtige Ierland met onze unieke wandelreizen

Ben je een natuurliefhebber en houd je van wandelen? Dan zijn onze wandelreizen door de mooiste gebieden van Ierland echt iets voor jou. We nemen je mee door groene heuvels, langs de Atlantische kustlijn, stille meren en verlaten stranden.

Volledig verzorgde reis

Bij deze reizen hoef je je nergens zorgen over te maken. Wij regelen alles voor je. De hotelovernachtingen worden van tevoren door ons gereserveerd en jouw bagage wordt elke dag naar het volgende hotel gebracht. Je verblijft in uitstekende hotels waar het ontbijt, picnic lunches en 3 diners in lokale toprestaurants voor je klaarstaan.

Samenwerking met Ireland WalkHikeBike

De reizen worden georganiseerd in samenwerking met de gerenommeerde wandelspecialist Ireland WalkHikeBike. Zij werken met betrouwbare en deskundige (Engelstalige) gidsen die je alles kunnen vertellen over de omgeving.

Geniet van de Ierse sfeer

Na een dag wandelen kun je ‘s avonds genieten van de typisch Ierse sfeer in de lokale pubs. Vaak is er traditionele muziek te horen. Het leuke aan deze reizen is dat er mensen van verschillende nationaliteiten aan deelnemen. Dit zorgt voor een leuke internationale sfeer.

Vervoer

Je hebt bij deze reis de keuze uit dagelijkse vluchten met KLM of Aer Lingus.

Vertrekdata

Voor vertrekdata zie onder Details.

Ontdek Ierland op een unieke manier

Ga mee op een van onze wandelreizen en ontdek Ierland op een unieke manier. Geniet van de prachtige natuur, de Ierse sfeer en de gezelligheid van een internationale groep. Boek nu je reis en beleef een onvergetelijke vakantie.

Extra informatie

Sterren

Verzorging plus

Verzorging

Accommodatie

Vervoer