4-Daagse Betoverend Connemara

556.00

4-Daagse reis Connemara in viersterren hotel, beschikbaar vanaf € 306.00

Artikelnummer: b1f3a01d0711 Categorie:

Beschrijving

Ontdek het magische Connemara

Ben je klaar voor een onvergetelijke reiservaring? Ontdek het mystieke en ruige landschap van Connemara, een regio in het westen van Ierland. Met haar grillige kustlijn, pittoreske vissersdorpjes en verlaten zandstranden, biedt Connemara een unieke mix van natuurlijke schoonheid en Ierse cultuur.

De betoverende natuur van Connemara

Het landschap van Connemara is werkelijk adembenemend. Het Twelve Bens heuvellandschap, met zijn vele groene kleurschakeringen, zal een onvergetelijke indruk bij je achterlaten. De Ieren noemen dit fenomeen “Forty Shades Of Green”, verwijzend naar de steeds wisselende lichtinval op de groene heuvels door een snel veranderend wolkenspel.

De cultuur van Connemara

In Connemara wordt op veel plaatsen nog het ‘Gaelic’, de oude Ierse taal, gesproken. Ook zijn sommige plaatsnamen in het Keltisch aangegeven, wat bijdraagt aan de authentieke Ierse sfeer van de regio.

Verblijf in het sfeervolle Renvyle House Hotel

Tijdens je verblijf in Connemara overnacht je in het sfeervolle Renvyle House Hotel. Dit hotel is schitterend gelegen aan de Atlantische kust, vlakbij een prachtig strand. Het hotel beschikt over een uitmuntend restaurant waar je kunt genieten van heerlijke lokale gerechten.

Verlenging van je verblijf

Wil je langer genieten van de prachtige omgeving van Connemara? Verlenging van je verblijf in het Renvyle House Hotel is mogelijk.

Vervoer naar Connemara

Voor deze reis kun je kiezen uit dagelijkse vluchten met KLM of Aer Lingus. Autohuur is ook mogelijk, zodat je op je eigen tempo de prachtige omgeving van Connemara kunt verkennen.

Autohuur

– Klik hier voor de autohuur prijzen en voorwaarden.

Ontdek het mystieke Connemara en beleef een onvergetelijke vakantie in het prachtige Ierland!

Extra informatie

Sterren

Verzorging plus

Verzorging

Accommodatie

Vervoer